CURS SOIB Certificat de Professionalitat “Muntatge, posada en servei, manteniment, inspecció i revisió d’instal·lacions receptores i aparells de gas”. (Nivell 2)

El proper 13 de desembre està previst l’inici del curs de formació professional per a l’ocupació del certificat de professionalitat de Muntatge, posada en servei, manteniment, inspecció i revisió d’instal·lacions receptores i aparells de gas. Podeu consultar tota la informació relativa al desenvolupament del curs en els següents enllaços, els interessats contactau-nos al telèfon i/o e-mail abaix indicats.:

INSCRIPCIÓ AL CURS de Muntatge, posada en servei, manteniment, inspecció i revisió d’instal·lacions receptores i aparells de gas.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic soibcursos@redols.caib.es/llucmajorfp i/o al telèfon/whatsapp 601 906366.  En cas que volgueu rebre periòdicament informació de les accions formatives que posa en marxa l’IES Llucmajor, vos podeu inscriu als nostres grups de difusió de whatsapp.