Inauguració del nou CIFP Pere de Son Gall

El passat dia 12, va tenir lloc la inauguració del nou Centre Integrat d’FP a Llucmajor, el CIFP Pere de Son Gall, que ha iniciat la seva tasca formativa el present curs escolar una vegada s’han segregat de l’IES Llucmajor que continua amb la seva tasca centrada ara en ESO i batxillerat. 

A l’acte d’inauguració, que es transmeté també en directe a través de les xarxes socials i meet, hi assistiren representants de la conselleria d’Educació, ajuntaments, associacions empresarials i sindicals, empresariat, alumnat i famílies i membres de tota la comunitat educativa tant de Llucmajor com d’altres centres de formació professional, que volgueren celebrar l’oportunitat que obri per a la qualitat educativa la creació d’un nou centre especialitzat en la Formació Professional. 

Al llarg del vespre es celebrà una taula rodona en la què es va debatre sobre la importància de la FP per a l’èxit professional, els sectors productius i l’emprenedoria; en la qual es va posar l’accent en la importància de què les institucions educatives i l’empresariat vagin de la mà per a què l’alumnat pugui sortir ben format i això repercuteixi positivament en l’economia i en el benestar social. 

La trobada va concloure amb un refrigeri de germanor on s’anaren estrenyent vincles i alimentant l’entusiasme entre els assistents per fer créixer i millorar la Formació Professional.  

La comunitat educativa del CIFP Pere de Son Gall agraeix l’assistència de tots els assistents i la participació activa dels ponents i participants a la taula rodona.   

Recull fotogràfic de la inauguració.