MATRÍCULA CURS 21/22

MATRICULA A L’IES LLLUCMAJOR

Teniu tota la informació relativa al procés d’escolarització a la web del SERVEI D’ESCOLARITZACIÓ..  i aquí podeu consultar el seu Calendari.  Cada centre adapta el calendari a les seves necessitats, consultau aquesta pàgina per confirmar les dates.

Per obtenir informació relativa al procés de matrícula, clicau on correspongui:

 • Procés de matrícula alumnes ADMISSIÓ
  • Alumnes de Nostra Sra de Gràcia i de Sant Bonaventura que voleu cursar Batxillerat
  • Alumnes que voleu cursar ESO o Batxillerat i que veniu d’altres centres

 

Procés d’adscripció:  del 25 al 31 de març.  Els nostres centres adscrits són Rei Jaume III, Sa Marina i  Pare Bartomeu Pou.  Com que aquests centres només estan adscrits al nostre institut, IES LLUCMAJOR, els pares d’aquests alumnes no heu de fer res, car ja teniu plaça al nostre centre.

Aquells alumnes d’aquestes escoles que volgueu obtenir plaça en un altre centre, heu de sol·licitar plaça a través del procés d’admissió.

Aquells alumnes d’altres escoles diferents de les anteriors que volgueu tenir plaça al nostre centre, heu de sol·licitar-la a través del procés d’admissió.

 

Procés d’admissió ESO:  Completat.  Podeu consultar la llista provisional d’admesos.

Procés d’admissió BAT:  del 14 al 18 de juny.  Si voleu estudiar a l’IES LLUCMAJOR heu de sol·licitar plaça!!   Podreu consultar les vacants més endavant.  Poder fer la sol·licitud des la pàgina web d’escolarització. Per a fer els tràmits us convé fer-ho com usuaris autenticats; per això necessitareu usuari de GESTIB o registre a CLAVE. Teniu més informació aquí.

En cas que no pogueu fer-ho de forma autenticada, també podeu fer la sol·licitud com a tràmit anònim; en aquest cas heu d’enviar-nos la sol·licitud signada juntament amb fotocòpies dels DNI’s dels signants al correu secretariaies@redols.caib.es/llucmajorfp

Atenció!

 • Els alumnes de Sant Bonaventura i Nostra Senyora de Gràcia de Llucmajor heu de sol·licitar plaça!!
 • Si ja sou alumnes nostres, no heu de sol·licitar plaça.

 

 

Matrícula:  juny de 2021.  Aquells que tingueu plaça, ja sigui a través del procés d’adscripció o d’admissió, haureu de formalitzar la matrícula els dies i en les formes que establirem.

 

Calendari orientatiu de matrícula:

 • ESO:  fins el 2 de juliol (concretarem dates i instruccions).
 • Batxillerat:  aproximadament 13 al 15 de juliol (concretarem dates i instruccions).
 • FP:  aproximadament 20 al 22 de juliol (concretarem dates i instruccions).

 

Anau consultant aquesta web més endavant.

 

Cerca’ns a les xarxes socials!

 • Instagram:  @iesllucmajor
 • Facebook: IES Llucmajor