Obra de teatre al CIFP Pere de Son Gall – “L’home del vol vertical”

Des del CIFP Pere de Son Gall i amb el patrocini de l’Ajuntament de Llucmajor, us convidam a l’obra de teatre L’home del vol vertical, de la companyia La Fornal d’Espectacles. L’obra es representarà el pròxim 14 de juny a les 22:00 h, al pati del centre. ENTRADA GRATUÏTA.

Gràcies a les grans interpretacions de Joan Gomila, Xesca Forteza i Joan Febrer, dirigits per Frederic Roda, tendrem l’oportunitat de conèixer un dels personatges més emblemàtics del nostre poble, Pere Sastre Obrador, més conegut com en Pere de Son Gall. L’obra ens permetrà endinsar-nos en els moments més transcendentals de la seva vida, totalment dedicada a la consecució d’un objectiu: el vol vertical, l’helicòpter.

Tot això s’esdevé a partir de l’any 1918, si bé els seus estudis i projectes toparen amb la negativa constant de tots els estaments de l’Administració. Reviurem els aspectes més íntims d’aquest home, de la gran figura que representa aquest fill de pagesos: les dificultats assolides per a la seva formació científica a Mallorca, però que va ser capaç de superar i avançar-se al seu temps. Pere Sastre tengué una vida plena de dificultats, situacions amargues i falta de reconeixement, que no frenà l’impuls de la il·lusió d’un jove amb inquietuds. La constància, la perseverança i l’esforç seran els valors d’un home que tenia un somni: volar.